.
????????مواد لازم:
شیر عسلی ۱ پیمانه
قهوه اسپرسو دلکینی ۱ فنجان
کره ۲۰ گرم
گلابی ۴ عدد
بستنی وانیلی در صورت دلخواه
.
????طرز تهیه:
گلابی را پوست کنده با کره تفت داده و با کمی از قهوهی اسپرسو دم کرده، روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود.
در یک شیر جوش، شیر عسلی را همراه با یک فنجان قهوه، روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود و مثل کارامل کشدار شود.
موقع سرو، گلابیها را با مقداری بستنی داخل ظرف گذاشته و روی آن سس کارامل قهوه میریزیم.
.
نوشجان????